Trekkerslep 2019 terugblik

De 32e editie van de Trekkerslep Diepenveen 2019 zit er weer op! Wat hebben wij samen met alle mensen weer een hoop schik gehad en er weer een onvergetelijke dag van gemaakt!

Door het grote aantal deelnemers beloofde het een goed gevulde dag te worden. Het streven om op 13.00 uur te starten met de wedstrijd is gelukt. De wedstrijd heeft een half uurtje stil gelegen vanwege de regen, maar dat mocht de pret niet drukken! Door de baan snel af te dekken met plastic is voorkomen dat de klei te glibberig werd. Over de gehele dag zorgden prachtige sporttractoren voor spectaculaire runs, ook de standaard tractoren moesten veel moeite doen op de zware baan.

In de loop van de avond zorgde de DJ “Maiky Maik” voor prachtige muziek met oude en nieuwe platen. Onder het genot van een hapje en een drankje was het prima vertoeven op het Diepenveense platteland!

De afbouw verliep voorspoedig, de spullen zijn weg en het terrein is met gras ingezaaid. De foto’s worden op dit moment uitgezocht, deze plaatsen wij binnenkort op de site. Graag willen wij alle vrijwilligers, deelnemers, bezoekers en alle andere mensen die een steentje hebben bijgedragen bedanken!

Namens de commissie tot volgend jaar!

Back to top